VI.BE

Genk On Stage 2023 – DJ contest

97 inzendingen

Deadline 30.05.23

Genk On Stage gaat op zoek naar twee DJ's die het festival op gang zullen trappen op vrijdag 23 juni en op zondag 25 juni. De winnaars van deze kans openen de Hete Kolen Mainstage!

Genk On Stage 2023 – DJ contest

Gecreëerd door

Genk On Stage

Beschrijving

Genk On Stage is een gratis stadsfestival in Vlaanderen met 10 podia, meer dan 100 artiesten en meer dan 100.000 bezoekers, dat dit jaar zal plaatsvinden van 23 tot en met 25 juni 2023.

Tijdens het festival wordt het Cosmogolemplein aan het jeugdcentrum Rondpunt 26 omgevormd tot het 'Hete Kolen festivalterrein'!

Cristian D, Jazz Brak, Hyalyte, Lennert Wolfs en Michael Amani zijn bij de eerste namen die al werden aangekondigd.

Om het festival op gang te trappen zoeken we nog een allround DJ die op vrijdag 23 juni de Hete Kolen weide aan het dansen krijgt voor Michael Amani en Kwijt Trek System. Daarnaast zoeken we ook nog een DJ die op zondag 25 juni de ideale opwarming in de vingers heeft voor Yssi SB, FMG en Cristian D.

Er zijn geen beperkingen wat genres betreft. We zoeken vooral een DJ die weet hoe je een festivalweide vanaf minuut één aan het dansen krijgt!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Limburg en Genk
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 mixtape, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€100)