VI.BE

VI.BE zkt office manager (m/v/x) 

VI.BE (vroeger Poppunt) is het aanspreekpunt voor artiesten en muzieksector in Vlaanderen en Brussel. Dagelijks zetten wij ons in voor iedereen die actief bezig is met muziek – van absolute beginners tot doorwinterde pro’s met internationale ambities – en in alle genres. Je kent ons misschien van VI.BE platform, VI.BE advies, Lokale Helden, Sound Track, Stoemp!, de VI.BE scriptieprijs, Mzkt zkt mzkt, de MIA’s, Belgium Booms, etc.

We zijn op zoek naar de missing link in onze werking: een allesdoener met talent voor administratie en boekhouding (en ferm veel goesting om zich te smijten).

Functieomschrijving 

 • Je bent de rots in de branding voor onze directeur en ondersteunt hem in de zakelijke en administratieve werking.
 • Je bent de onmisbare administratieve schakel die het bureau draaiende houdt en de organisatie van onze events ondersteunt. Van aankoop tot facturatie. Van inschrijving tot uitnodiging en onthaal.
 • Je beheert de centrale agenda, boekt afspraken in en verliest geen deadline uit het oog.
 • Je leest documenten na, bereidt geplande vergaderingen voor en weet die telkens moeiteloos en foutloos samen te vatten in een helder en bondig verslag. 
 • Je brengt orde en schwung in de VI.BE boîte met een glimlach en energie waarvan iedereen achterover valt. Je onthoudt onze verjaardagen en vergeet overuren. 
 • Je wordt laaiend enthousiast van cijfertjes en volgt waakzaam begrotingen op in overleg met onze financiële verantwoordelijke.
 • Je bent de directe lijn met onze externe leveranciers (EGW, internet & telefonie, verzekeringen, kantoorbenodigdheden, onderhoud, plantenzorg, alarm, catering, etc.).
 • Dankzij jou blijft onze contactendatabase up-to-date. Het administratief archief behandel je met evenveel liefde.

Wie ben jij? 

 • Je hebt een hart voor muziek, gelooft in het belang van een bloeiende muziekscene en wil daarvoor samen met ons door het vuur gaan.
 • Je bent een flexibele teamspeler met goesting om zich te smijten. Het halen van mooie resultaten samen met de rest van de ploeg is daarbij belangrijker dan om 17u thuis te zijn.
 • Je bent opmerkzaam en snel van begrip. Je ziet werk en losse eindjes liggen (en knoopt die even zelfstandig als zorgvuldig aan elkaar). “Regel ik wel!” is jouw middle name.
 • Word, Excel, Gmail en andere digitale toepassingen voor tekstverwerking, mailing, personeelszaken, boekhouding en e-banking hebben (binnenkort) geen geheimen voor jou.
 • Als het gaat over financiële gegevens en vertrouwelijke informatie ben je de discretie zelve.
 • Je krijgt extra punten van ons voor enige ervaring met facturatie en boekhouding. Heb je die niet? Geen probleem: je bent nieuwsgierig en leert snel.

Wat bieden we je?

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur (PC. 329.01) voor een voltijdse functie in een interessante sector, een berg uitdagingen en de kans om mee invulling en richting te geven aan je eigen job. Meer nog: we bieden je een toffe werkomgeving in het centrum van Brussel (mét tuin) en toffe collega’s die houden van all things music, maar evenzeer van een uurtje nonsens, en die er samen met jou helemaal voor willen gaan.

Interesse? 

Stuur ten laatste tegen 1 juli 2020 een motivatiebrief en cv waarin je aantoont hoe je aan bovenstaand competentieprofiel voldoet naar jobs@vi.be.* Wij hechten veel belang aan gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer en selecteren enkel op basis van kwaliteiten en talenten. De weerhouden kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.


* VI.BE vzw springt zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Alle persoonsgegevens die je ons bezorgt in het kader van je sollicitatie (bv. adres, email, geboortedatum, telefoonnummer, geslacht …) worden door VI.BE opgeslagen en verwerkt. We doen dit om met jou te kunnen communiceren over je sollicitatie en om te kunnen voldoen aan onze wettelijke verplichtingen bij een aanwerving. Jouw persoonsgegevens worden niet aan anderen doorgegeven, tenzij aan de nodige overheidsdiensten en het sociaal secretariaat in geval van aanwerving. We bewaren jouw gegevens tot 5 jaar na het laatst contact; uiteraard heb je op elk moment het recht om jouw gegevens in te kijken, te laten aanpassen, te laten verwijderen etc. Lees onze volledige privacyverklaring op vi.be/privacyverklaring.