VI.BE

VI.BE werft aan!

Heb je een hart voor muziek en geloof je in het belang van een bloeiende muziekscene? Altijd al deel uit willen maken van team VI.BE? It's your lucky day! VI.BE zoekt een office manager en een communicatiemedewerker. Word jij onze nieuwe collega?

27.05.20

Nieuws

VI.BE zkt. office manager (m/v/x)

Als office manager ben je de rots in de branding voor onze directeur en ondersteun je hem in de zakelijke en administratieve werking. Daarnaast ben je de onmisbare administratieve schakel die het bureau draaiende houdt en de organisatie van onze events ondersteunt. Van aankoop tot facturatie. Van inschrijving tot uitnodiging en onthaal. 

Word je razend enthousiast van cijfertjes en is “Regel ik wel!” jouw middle name? Solliciteren maar! De volledige vacature vind je hier.

VI.BE zkt. communicatiemedewerker met creatieve pen en grafische skills (m/v/x)

Als rechterhand van de communicatieverantwoordelijke zet je onze wildste communicatieplannen om in de praktijk en zorg je ervoor dat de juiste boodschap de juiste mensen bereikt. Je gebruikt daarvoor je grafische skills, swingende pen en hebt die extra touch om verhalen en ideeën om te zetten in creatieve (visuele) content. 

Iets voor jou? De volledige vacature vind je hier.

Promo adverteren

Reclame