VI.BE

The Great Escape 2020: open call voor artiesten
Cocaine Piss © thierry tönnes

The Great Escape 2020: open call voor artiesten

Van 13 tot 16 mei 2020 vindt The Great Escape Festival plaats in Brighton. Met meer dan 500 talentvolle acts van over de hele wereld verspreid over meer dan 30 venues, is The Great Escape nog steeds één van de belangrijkste showcasefestivals van Europa.

22.01.20

Nieuws

Na geslaagde campagnes in 2018, 2017 en voorheen, was ook vorig jaar een uitzonderlijk Belgisch gekleurde editie: onder meer blackwave., Brutus, Cocaine Piss, Portland, TheColorGrey, Warhola en Whispering Sons pronkten toen op de affiche. Bovendien zetten zowel Toutpartout als [PIAS] een eigen showcase op poten met zowel Belgische als internationale acts.

Naast een internationaal startblok voor bands wil The Great Escape ook de recente trends en hete hangijzers van de muziekindustrie ter discussie stellen op de TGE Convention. 

Belgium Booms ondersteunt de ontwikkeling van Belgische acts in het buitenland, en is een samenwerking tussen VI.BE en WBM, met de steun van Sabam for Culture.

Inschrijven

Acts die op het showcasefestival willen spelen om zich te tonen aan een internationaal publiek van professionals, kunnen zich aanmelden via het 'artist application form' tot 11 februari 2020.

Meer informatie
www.thegreatescapefestival.com

Contact
Nico Kennes

Promo adverteren

Reclame