VI.BE

Met VI.BE korting naar The Great Escape
blackwave.

Met VI.BE korting naar The Great Escape

Van 13 tot 16 mei 2020 vindt The Great Escape Festival plaats in Brighton. Het showcasefestival biedt jaarlijks een internationaal podium aan om en bij de 500 muziekacts van over de hele wereld, op meer dan 30 concertlocaties.

24.02.20

Nieuws

Vorig jaar speelden onder meer blackwave., Brutus, Cocaine Piss, Portland, TheColorGrey, Warhola en Whispering Sons ten dans.

Naast een internationaal startblok voor bands wil The Great Escape ook de recente trends en hete hangijzers van de muziekindustrie ter discussie stellen op de TGE Convention. Dit jaar gebeurt dat in samenwerking met CMU Insights. Hot topics op de conferentie zijn dit jaar muziekeducatie, muziekmedia en de globale muziekmarkt.

De focus van TGE ligt op acts en trends die relevant zijn voor de Angelsaksische, West-Europese en Aziatische muziekindustrie. Maar het festival stelt zich open voor bands en bezoekers uit heel Europa en ver daarbuiten. Vlaamse muziekprofessionals die willen deelnemen aan de showcases, conferenties en netwerkmomenten genieten een kortingstarief omdat VI.BE officiële partner is van TGE.

VI.BE korting

Vlaamse en Brusselse muziekprofessionals die via VI.BE registreren, krijgen 20% korting op het actueel geldende tarief (opgelet: naarmate het festival nadert stijgen de prijzen). Laat van je horen bij Nico Kennes als je hier gebruik van wil maken.

Meer informatie

greatescapefestival.com

Contact

Nico Kennes

VI.BE zkt stagiairs 2022

Reclame