VI.BE

Jazzahead! 2020: registreer met korting
MDCIII © francis vanhee

Jazzahead! 2020: registreer met korting

It’s that time of the year again! Inschrijvingen voor Jazzahead! 2020 - sinds 2006 de grootste jaarlijkse beurs, conferentie én showcasefestival voor internationale jazz pro's in Bremen - zijn geopend. Ontdek hier de ins & outs en blokkeer alvast 23 tot 26 april 2020 in je agenda.

13.12.19

Nieuws

Jazzahead! is een beurs, conferentie én showcasefestival dat ieder jaar de gehele internationale jazz scene - artiesten, promoters, bookers, labels, managers, publishers, festivals, programmatoren, distributeurs, pers … you name it! - samenbrengt in Bremen (Duitsland) en dat sinds 2006. Tijdens de vorige editie in 2019 namen 3.408 professionals deel uit 64 verschillende landen. Niet te missen dus! Vorig jaar gaven Belgische bands MDC III en Flat Earth Society het beste van zichzelf tijdens het officiële showcaseprogramma (European Jazz Meeting). 

Belgium Booms

Vlaanderen en Wallonië slaan ieder jaar de handen in elkaar om Belgische acts en hun entourage via specifieke campagnes te ondersteunen en promoten in het buitenland onder de noemer Belgium Booms. Belgium Booms is een samenwerking tussen VI.BE en Wallonie-Bruxelles Musiques, met steun van SABAM for Culture. De activiteiten van Belgium Booms bestaan onder meer uit het organiseren van netwerkmomenten en speed meetings voor muziekprofessionals en het ondersteunen van Belgische acts op showcasefestivals & beurzen via een PR agency, dedicated mailings, flyers, posters, online promotie en mond-tot-mond-reclame. 

Registreren onder de Belgische stand met een kortingscode

Ook dit jaar zullen VI.BE en WBM aanwezig zijn op Jazzahead! om de Belgische sector te ondersteunen met een Belgium Booms stand en campagne. Je registreren voor Jazzahead! onder deze stand (en zo profiteren van een kortingscode) doe je als volgt:

  1. Klik op deze link om te starten: co-exhibitor registration form
  2. Nog geen account? Registreer je dan eerst als nieuwe gebruiker. 
    Indien wel al geregistreerd, kan je inloggen met je inloggegevens van vorig jaar.
  3. Standnummer is 6D01 (Umbrella Stand Belgium) en de kortingscode is JA20RC6LS. Main Exhibitor is VI.BE, Name Main Exhibitor is Lize Colson - lize@vi.be. Dit alles kan ingegeven worden tijdens de laatste stap voor het betalen.
  4. Als alles goed is gegaan, zou de prijs gereduceerd moeten zijn!
     

Meer informatie
Jazzahead.de


Contact
VI.BE: Lize Colson
Jazzahead!: Maleni Piyasiri

Promo adverteren

Reclame