VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Herbekijk de Cera-webinar over de impact van muziek op jouw lokale scene

Onze partner Cera gelooft vurig in de kracht van muziek lokaal, en organiseerde daarom een online liveshow over de impact die muziek kan hebben in je wijk, buurt,... Inclusief onze eigenste collega Jeroen Ackerman!

18.01.22

Nieuws

Opstaan met je favoriete lied, naar je werk rijden met je vertrouwde radiozender of in je bed met je eigen playlist ... muziek is er voor iedereen, altijd en  overal. 
En muziek begint altijd heel lokaal. In je slaapkamer, de garage, het jeugdhuis of op de zolder van een vriend. Veel lokaal talent staat te popelen om te laten horen wat ze kunnen en zo anderen te verbazen, te ontroeren of simpelweg blij te maken.  Dat maakt onze partner Cera mee mogelijk: ze steunen al vanaf het prille begin Lokale Helden, dit jaar op zaterdag 30 april.

En om te bewijzen dat muziek zorgt voor warme, zorgzame buurten, stak Cera een heuse online show in elkaar. Dit mag je verwachten:

  • Een geanimeerd gesprek over de impact die muziek heeft in een buurt, een dorp, een wijk… 
  • Afgewisseld met leuke feitencheckers, en doorspekt met muziek. 
  • En last but not least… hebben we Alexandra Gadzina (MNM DJ en ook Cera-vlogster) kunnen strikken om de gastvrouw te zijn. Zij nodigt gastsprekers Jeroen Ackerman (VI.BE), Jutta Verstraeten (Regionale Adviesraad Cera) en Marie Vanwingh (Cera) uit voor een geanimeerd gesprek. The Haunted Youth voorziet livemuziek.

Schrijf je in en geniet op 20 januari van 20 tot 21 uur van een leerrijke, leuke en ontspannende show! Alle info en inschrijven kan hier.

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame