VI.BE

VI.BE zkt stagiair(e)s: join la familia!

Op zoek naar een stageplaats binnen of buiten je studie waar je meer mag doen dan koffie zetten? Dat treft, want bij VI.BE zoeken we een heel pak stagiairs die het team in het najaar 2021 willen versterken.

06.05.21

Nieuws

Jij … 

 • bent een overdreven enthousiaste muziekfan.

 • bent een denker én een doener die zich keihard wil smijten voor VI.BE projecten.

 • herkent je in één van deze profielen 

  • Je bent een digitaal wonder dat denkt in beelden. Photoshop, InDesign en Premiere Pro hebben dan ook geen geheimen voor je. Je beschikt over een scherpe pen en wil meedenken over communicatiecampagnes voor o.a. Sound Track en Stoemp!.

  • Je staat met beide voeten in het lokale muzieklandschap en bent een geboren netwerker die mensen nog meer weet te enthousiasmeren dan Dimi en Mike op een volle Tomorrowland-wei. Praten doe je als de beste maar je kan je evengoed verdiepen in data en spreadsheets. Draaitabel, iemand?

  • Je wordt het organisatorisch talent van de groep genoemd en verlegt graag stenen lokaal. Je hart maakt een sprongetje als je denkt aan planning, spreadsheets en Excel-formules. Als drijvende kracht achter de Popraden heb je een interesse in alles wat zich op het lokale beleidsniveau afspeelt.

  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en wil helpen bij ’t organiseren van concerten onder de noemer Stoemp!. Je staat in voor alles wat daar productioneel bij komt kijken. Kennis van Autocad of Indesign zijn een plus!

  • Je bent een geboren organisator en spreekt de taal van muzikanten. ‘Anticiperen’ is your middle name: je hebt problemen al opgelost nog voor ze zich effectief voordoen. Stilzitten is niets voor jou en je draait dan ook met plezier mee in het projectenteam. Extra punten als je over een rijbewijs beschikt. Opgepast: deze stage loopt vanaf december 2021 tot en met februari 2022. 

  • Je bent van alle markten thuis en wil je smijten voor de deelwerking jazz, folk en wereldmuziek. Naast organisatorische talenten beschik je ook over de nodige communicatieskills (ook in het Engels en Frans). Veel verantwoordelijkheid schrikt jou niet af.

Wij …

 • bieden je een uitdagende stage in de music bizz, die aansluit bij je verwachtingen, ervaring, goesting of studie. 

 • bieden je heel veel liefde en begeleiding, toffe collega’s en een fijne werkplek in het centrum van Brussel (op hoop van zegen!) 

 • zetten soms ook eens koffie voor jou, beloofd!

Interesse?

Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten! Mail stage@vi.be met je cv en motivatie en vermeld duidelijk in welke positie je geïnteresseerd bent en in welke periode je stage kan lopen.

Hoezo, je kent VI.BE nog niet?

VI.BE is het aanspreekpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal, en de organisatie achter o.a. het gratis advies, het VI.BE platform, Lokale Helden, de MIA’s, de VI.BE scriptieprijs, de Stoemp! Brusselse caféconcerten en Belgium Booms

MITA inspiratiegids algemeen

Reclame