VI.BE

Folkartiest of -band? Schrijf je nu in voor de Flanders Folk Awards
© studio trad

Folkartiest of -band? Schrijf je nu in voor de Flanders Folk Awards

4 februari 2021 organiseert het Flanders Folk Network de eerste editie van de Flanders Folk Awards! Geen uitreiking zonder bands natuurlijk... Ben je bezig met folk & traditionele muziek? Stel je hier kandidaat!

11.06.20

Nieuws

Enkele weken geleden werd het Flanders Folk Network opgericht. FFN wil iedereen actief in de folksector samenbrengen en zo het aanspreekpunt zijn voor zowel de eigen scene als voor het beleid en het globale cultuurlandschap. Een van hun eerste activiteiten is gericht op de artiesten zelf. Eén groot feest waar de Vlaamse folk scene zelf centraal staat: de Flanders Folk Awards. De Vlaamse traditionele scene is zowel nationaal als internationaal aan het boomen. Om deze groei te ondersteunen, wil FFN al die kwaliteit van eigen bodem in de spotlights zetten.

Save the date

Donderdag 4 februari 2021 vindt de eerste editie van de Flanders Folk Awards plaats in Handelsbeurs (Gent). Na de zomer zal meer informatie over het programma en de registratie bekend worden gemaakt.

Folkartiest- of band? Waag je kans! 

Jong talent, veteraan, podiumbeest, in je eentje of met een halve bus op podium? Ga voor die eeuwige roem als eerste Flanders Folk Awardee. Stel je hier kandidaat! 

Zelf geen muzikant, maar ken je iemand die als artiest met folk bezig is? #sharingiscaring 

Meer informatie

Website
VI.BE contact? Lize Colson 

VI.BE zkt stagiairs 2022

Reclame