VI.BE

Extra advies en extra bereikbaar

VI.BE is het aanspreekpunt voor muzikanten, dj’s producers en bij uitbreiding iedereen die iets onderneemt in de muzieksector. Daarbij horen uiteraard ook artiesten die aan het prille begin staan van hun carrière. 

05.06.20

Nieuws
© nina vandeweghe

© nina vandeweghe

Of je nu start met het leren van een instrument, op zoek bent naar een band, de kunst van het dj’en verkent, experimenteert met Ableton of eigen opnames, ook in een vroeg stadium kan je bij ons terecht met al je vragen. We lanceren speciaal voor de beginner een nieuwe reeks artikels onder de noemer ‘je eerste stappen’. Je vindt er onder meer informatie over het leren van een instrument, homerecording, het maken van afspraken binnen een band of het beschermen van je naam.

Onze deuren staan altijd wagenwijd open, zeker ook in deze virtuele tijden. Daarom zijn we deze zomer niet alleen bereikbaar via e-mail of videocall; we lanceren nu ook een chatfunctie op onze website waardoor je rechtstreeks met onze adviseurs in gesprek kunt gaan. Een extra manier dus om je zo efficiënt mogelijk te helpen in tijden van social distancing. 

Wanneer je zoekt of scrollt in onze adviespagina’s, zal je voortaan rechtsonder een tekstballonnetje zien. Klik erop en start een gesprek met één van onze adviseurs. We hopen uiteraard om je zo snel mogelijk weer live te kunnen uitnodigen voor persoonlijke adviesgesprekken bij ons op kantoor, maar voorlopig werkt team VI.BE nog van thuis uit. 

Tot hoors in onze mailbox, via videocall of in onze nieuwe chatbox!

Repetitieruimtes launch

Reclame