VI.BE

European Folk Network Conference wordt ‘Spring Forward series 2021’

European Folk Network Conference wordt ‘Spring Forward series 2021’

Door de coronacrisis besloot het European Folk Network (EFN) hun jaarlijkse conferentie uit te stellen en in te ruilen voor enkele online sessies  de EFN Spring Forward Series  die zullen doorgaan van maart tot juni 2021. Ontdek het volledige programma en schrijf je in.

23.02.21

Nieuws

In november maakte het European Folk Network bekend dat hun jaarlijkse conferentie, die dit jaar in Boedapest zou plaatsvinden, uitgesteld zou worden vanwege de coronacrisis. Uiteindelijk besliste de organisatie ervoor om de jaarlijkse conferentie in te ruilen voor niet één maar drie virtuele meetings, onder de naam ‘Spring Forward Series 2021’.

Deze virtuele meetings van een halve dag zullen doorgaan op 15 maart, 24 april en 9 juni telkens om 15u en zullen focussen op de toekomstplannen en kansen voor EFN en zijn leden. Deelnemen aan de Spring Forward Series is gratis voor elk EFN lid met een up-to-date lidmaatschap. Ook niet-leden zijn zeker welkom, voor hen is de adviesprijs €40 of heb je de mogelijkheid om te betalen wat je kan.

Programmatie

15 maart - 15u, Spring Forward Meeting #1: ‘EFN Today and where we are’

24 april - 15u, Spring Forward Meeting #2: ‘EFN Tomorrow: who we want to be and where we want to go’

9 juni - 15u, Spring Forward Meeting #3: ‘An EFN Manifesto and Three Year Strategic Plan’

Het specifieke tijdschema van elke meeting vind je op de website van EFN.


Inschrijven doe je via dit formulier.

Interesse om lid te worden van EFN? Dat kan hier.

Ben je al lid? Zorg er dan zeker voor dat je abonnement up-to-date is. Meer info over het lidmaatschap vind je op de website van EFN.

Meer informatie

Lees alles nog eens rustig na op de website van EFN of contacteer onze folk, jazz & world medewerker Lize Colson.