VI.BE

Een knaleditie in 2021 en zovéél méér
© Gert-Jan De Baets

Een knaleditie in 2021 en zovéél méér

Aan alle organisatoren met een hart voor muziek en hun lokale scene: zet vrijdag 30 april 2021 met stip in je agenda. Maar er is meer!

28.05.19

Nieuws

Op 30 april 2021 zorgen we en masse voor een 5de knaleditie van Lokale Helden, waar lokaal muzikaal talent in heel Vlaanderen en Brussel zal shinen. Zet je ook doorheen het jaar in op lokaal talent? Maak het dan zichtbaar met het LH-label! Maandelijks, misschien wel wekelijks geven jullie kansen aan lokaal talent en versterken jullie de lokale scene. Tot vandaag bestond er geen eenduidige manier om als organisator te laten zien dat je lokaal programmeert en zo schitterend werk verricht. Daar brengen we nu verandering in, met ons gloednieuw LH-label!

What’s in it for me? Inzetten op lokaal muzikaal talent is connecteren met je lokaal publiek, want zij voelen affiniteit voor en zijn trots op hun helden. Je creëert een draagvlak bij de lokale overheid, want je geeft waardevolle kansen aan artiesten van eigen bodem. Je geeft mee vorm aan je community, want je brengt artiest, publiek en vrijwilligers samen onder één dak. Kortom, je support your local scene!

Download het label en voorzie de lokale artiesten op je affiche of website, in je seizoensbrochure of op sociale media van het Lokale Helden-label. Zo wijs je het publiek de weg naar jouw podium en pluk je als organisator de vruchten. En dat doorheen het hele jaar!

En uiteraard staat VI.BE je bij met raad en daad. Zoek je lokale partners? Ben je op zoek naar lokaal talent? Heb je hulp nodig bij het contacteren van je stad of gemeente voor ondersteuning? Zoek je publiek? Nood aan inspiratie? Of heb je een vraag over de volgende editie van Lokale Helden? VI.BE to the rescue!

Surf naar lokalehelden.be, download het label en support your local scene!

Accepteer cookies om deze embed te bekijken.