VI.BE

Coronabevraging 2: van welke steunmaatregelen maak jij gebruik?

Onze sector kan weer een heel klein beetje ademen, maar van business as usual kunnen we nog lang niet spreken. Vul de bevraging in en help ons onderzoeken wie nog steeds uit de boot valt.

09.07.20

Nieuws

Onze sector kan weer een heel klein beetje ademen. Er mag terug gerepeteerd en opgenomen worden en er zijn terug concerten mogelijk, weliswaar met een beperkt publiek en heel strikte veiligheidsvoorschriften. Maar dat betekent nog lang niet dat het business as usual is in de muzieksector, integendeel.

De voorbije maanden en weken werkten de Vlaamse en federale overheid heel wat steunmaatregelen uit. Die zullen ook de komende maanden van cruciaal belang zijn om de muzieksector de nodige zuurstof te geven.

Vandaar ook deze nieuwe bevraging: we willen graag te weten komen wie van welke steunmaatregelen gebruik heeft kunnen maken in juni en wie waarop kan rekenen in juli en augustus. Je helpt ons de grootste problemen te duiden en te onderzoeken wie nog steeds uit de boot valt. Zo geef je ons de nodige stof om, samen met heel wat partners, de concrete situatie in de muzieksector te blijven aankaarten op alle niveaus.

Slechts een handvol vragen, die maximum 10 minuten van je tijd in beslag nemen. Bedankt alvast voor je input!

naar de bevraging voor individuen

naar de bevraging voor ondernemingen (vzw’s, vennootschappen)

PS: Vragen? Contacteer jan@vi.be

Kwetsbare groepen in de muzieksector: resultaten bevraging VI.BE en MuziekOverleg