VI.BE

Belgium Booms op MaMA Festival 2020
transistorcake © aljocha hamerlynck

Belgium Booms op MaMA Festival 2020

De Parijse hoogmis voor opkomend muziektalent komt op de proppen met een aangepaste editie: kleinschaliger en uitsluitend voor professionals.

15.09.20

Nieuws

Het heeft een hele tijd geduurd vooraleer het MaMA Festival in Parijs de knoop doorhakte aangaande de editie van 2020. Maar nu is de kogel dan toch door de kerk: het festival, en de bijbehorende conferentie, zullen wel degelijk plaatsvinden van 14 tot en met 16 oktober.

Transistorcake, David Numwami en Noé Preszow zijn dit jaar de Belgen op de affiche. VI.BE ondersteunt hen via een een Belgium Boomscampagne, in samenwerking met onze collega’s van WBM.

Normaliter organiseren we ook ieder jaar een extra showcasenamiddag met de Luxemburgse collega’s van music:LX, onder de noemer ‘Salut Voisins!’. Dit jaar zal die — gezien de uitzonderlijke omstandigheden — helaas niet kunnen plaatsvinden.

MaMA Festival gaat zoals gebruikelijk door in de wijk Pigalle. Ondanks de beperkingen zullen er toch 140 panels en talks plaatsvinden, naast de 70 geplande concerten. De organisatie gaat er prat op de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen inzake mondmaskers, handreinigingsgel, gestroomlijnde flow van bezoekers en social distancing.

Uitzonderlijk zijn dit jaar enkel muziekprofessionals welkom. De concerten zijn dus niet toegankelijk voor het brede publiek.

Meer info

mamafestival.com/en/2020-unusual-edition

Contact

Nico Kennes