VI.BE

Kom vanavond naar de Belgian Worldwide Music Night in AB
marvara

Kom vanavond naar de Belgian Worldwide Music Night in AB

Stip alvast 30 januari tijdens de Week van de Belgische Muziek aan in je agenda voor de Showcase Night van het BWMN in AB.

16.01.23

Nieuws

Het Belgian Worldwide Music Network organiseert in 2023 opnieuw een Showcase Night in Ancienne Belgique Club in Brussel. Voor het eerst zal die doorgaan in de Week van de Belgische muziek, op maandag 30 januari 2023.

Een externe jury selecteerde 4 bands en 2 dj’s uit 89 kandidaturen voor bands en 25 voorstellen voor dj’s. Op maandag 30 januari kan je de muziek ontdekken van Ababoukar Traoré & Balima, Osama Abdulrasol & Lode Vercampt, Marvara en Nisia Trio. Voor, tussen en na de concerten geven dj’s Bona Léa en RAQL het beste van zichzelf. Ze krijgen allen een betaalde showcase waar nationale en internationale professionals worden op uitgenodigd, een ideale springplank dus. 

Internationaal bezoekersprogramma

VI.BE organiseert een internationaal bezoekersprogramma tijdens dit event. Ze nodigen het Sound of Europe netwerk uit om de concerten bij te wonen en de showcasende artiesten, het BWMN netwerk en zijn leden in een informele setting te ontmoeten. 

Meer informatie

De avond is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd in samenwerking met de Ancienne Belgique, op dag 1 van de jaarlijkse Week van de Belgische muziek.

Check het Facebook-evenement voor meer info!