Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Energieke en melodieuze poppunk met een stevig eind jaren '90, begin 2000 vibe: dat kan je verwachten van het Leuvense My Dog Is Radioactive. Met de mosterd die de drie broers Mats (°1997), Vincent (°1999) en Jasper (°2001) Mulier haalden bij bands als blink-182, Sum 41, All Time Low en Janez Detd. maakt My Dog Is Radioactive al vier jaar lang een heerlijk eigen brouwsel van energieke muziek propvol meezingrefreinen.

Dat succesrecept bracht het trio vorige jaren op de podia van onder ander Jospop,de Gentse Feesten,Marktrock Leuven, Het Depot & Vestrock (NL), waar hun liveshow voor veel bezoekers de ontdekking van de dag was.

Deze zomer laat My Dog Is Radioactive met Wake Up Call en Break These Walls twee tracks op de wereld los, ter bekroning van de afgelopen vier jaar en als radiovriendelijk voorsmaakje van al het moois dat er nog aan zit te komen.

Daarbij kreeg het drietal de hulp van Nikolas Van der Veken (JANEZ DETD) en Tim Toegaert (JANEZ DETD, FLEDDY MELCULY, DE FANFAAR) De productie was in handen van diezelfde Tim Toegaert en Filip De Bot (Penthouse Studio).

Poppunk is terug en My Dog Is Radioactive wijst de weg!

____________________________________________________________

REVIEWS:

+Finalist Rockvonk 2015

+Snoozecotrol: "Vanaf die eerste noten bleek nog maar eens dat deze muzikanten op een duivels hoog niveau hun ding staan te doen. Maar ook over de nodige dosis charisma beschikken, om menig podium in vuur en vlam te zetten. My Dog is Radioactive zetten dan ook een set neer die ons met verstomming sloeg, en waaruit blijkt dat de toekomst van rock, HC en aanverwante veilig is gesteld. Kortom, ook nu weer heeft My Dog is Radioactive ons compleet omver geblazen."

+3 voor 12: "Leuvens trio laat explosieve indruk achter op Vestrock 2015! de songs zijn zeer catchy en zitten goed in elkaar. Bewegend en vol overgave brengen ze de energieke muziek over. Wie weet zien we deze band ooit terug als headliner op het podium van Het Depot in hun thuisstadje Leuven." +daMusic: "De jongste bakkers bakken soms de pittigste broden!"

+Rocktribune: "We zaten dus bij Sojo, een jeugdhuis/club waar de sfeer al even hartelijk is als de ontvangst. Bij binnenkomst krijgen we van de jongens van JOHN COFFEY meteen te horen dat we de eerste band, My Dog Is Radioactive, gemist hebben en dat dat echt zonde is. Een band die met de kluiten gewassen portie lef de Sojo inpakten. Ongetwijfeld de moeite om ze Facebook-gewijs een bezoekje te brengen."

+Editiepajot: "My Dog Is Radioactive mocht op zaterdag de MainStage van Jospop 2015 openen. Het trio uit Leuven speelden er de pannen van het dak en moesten niet onderdoen tegen de oudere generatie die hier vertegenwoordigd werd door de The Scabs." ___________________________________________________________

Meer info/contact: -facebook.com/mydogisradioactive

-mydogisradioactive.bandcamp.com

-youtube.com/mydogisradioactive

-mydogisradioactive@gmail.com MDIR on Spotify: spotify:artist:3unnW7ARJQ98MaXIB4uV5g

*Download our 3 singles (Time Is Passing By, Last Chance, Stuck In A Box) FOR FREE!: Bandcamp.com/mydogisradioactive

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required