Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Multiple Choice is een jong duo van klassieke accordeonisten die elkaar in Italië vonden.

Mensen haten de accordeon maar weten zij waarom? Kennen zij de mogelijkheden ervan? De moderne concertaccordeon is een multitimbraal polyfonisch instrument. Multiple Choice laat het cliché van de folklore accordeon achter zich en laat het potentieel van hun klassiek instrument horen in al zijn facetten gaande van een extreme delicaatheid die we onder andere terugvinden in het werk ‘Apparizione di Franz Schubert fra le onde’ van M. Pagliarani, een poëtische benadering in een vertolking van bijvoorbeeld ‘Pavane pour une infante défunte’ van M. Ravel, maar ook het orkestrale vermogen in de 'Holberg suite' van Edvard Grieg.

Verdere informatie:

Barbara Ardenois studeerde aan het conservatorium van Gent bij Philippe Thuriot en aan het conservatorium van Pescara (ITA) bij Claudio Jacomucci. Zij behaalde haar masterdiploma aan beide conservatoria.

http://barbaraardenois.com/cv/

Luca Pignata (ITA) studeerde aan het conservatorium van Pescara (ITA) bij Claudio Jacomucci en aan de Norges musikkhøgskole Oslo (NOR) bij Frode Haltli. Hij behaalde zijn masterdiploma aan het Conservatorio Luisa d’Annunzio te Pescara (ITA).

http://lucapignata.com/about/

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required