Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

In den beginne ontmoette Bram Van de Vijver,gezond, goed gevormd en voorzien van een strak lichaam getooid met donkerblond haar en groene ogen, maar die verder geheel anoniem wenst te blijven, Kristof Vansteenbrugge, een excentrieke kwajongen, die volgens objectieve bronnen, ‘den briejen’ wordt genoemd, elkaar in de muziekschool van Herzele. Alhoewel beide knapen zich toespitsten op verschillende disciplines (piano en saxofoon), werden het toch kameraden.

Ontelbare liefdesperikelen en enige verwaarlozing later ontdekken de 2 belhamels elkaars capaciteiten opnieuw, ditmaal via een gemeenschappelijke gitaargepingel- en –gedjingeldrift.

Vervolgens werd een verweesde wereldkaart brutaal en meedogenloos gemolesteerd met een stift in een poging de impasse i.v.m. de naamskeuze van de band te doorbreken. De kaart capituleerde en gaf de naam kotzebue prijs. Deze naam werd later wegens juridische redenen omgevormd naar kotzebeu, een naam die, het moet gezegd, bekt als geen ander.

Flamboyante Jeroen Piro, een jongenman wiens talent geen weerga kent zolang het neerkomt op smijten op potten, pannen, ketels en dergeljke meer, werd opgemerkt, ontvoerd en gedwongen de drums te beroeren.

Jeroen Van Den Berghe, krachtpatser en tevens de sympathieke vriendelijkheid zelve, besloot lekker diepe en sensuele klanken toe te voegen aan het broeierige geheel.

Wat begon als een satirisch rockbandje met een kleinkunst kantje, is langzaam aan het uitgroeien naar het genre dat de onder andere 'The Black Keys' en 'The Black Box Revelation' ook hanteren. Een garagerock/bluesrock bandje met ballen.

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  kotzebeutheband@gmail.com

  0477644578