Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Wat in 2017 startte als soloproject van Klaas Blommaert werd snel een duo als schoolmakker SergiO Roels na het eerste optreden zijn magische 10 met bijgeleverde Hammond aanbood. In 2019 kruiste Contrabassist GinO Pauwels en Rik - RicardO - De Bruyne hun kronkelende muzikale pad. Op dat pad sleuren ze je mee.

Klaas als singer-songwriter die je met gitaar en aangrijpende krachtige stem meeneemt over de hoogste pieken en doorheen de diepste dalen des levens. Sergio als ware Hammondeer, die de stem en gitaar van Klaas bekrachtigt met de zweverige tonen van het Hammondorgel. Gino en Rik maken de groep compleet en pompen een warme hartslag door de aders van de nummers.

Klaas was eerder al te zien als frontman van Meat&Greed en AreSheNaked? Sergio kennen we ondermeer als Hammondspeler bij 50 Tinten Brys en Groovin'4.

Gino speelde in tal van succesvolle bands van oa. Gene Thomas, Isabelle Adam, Claudia Caluwé, Jessy van de Mc Kenzie, de Twins band, Coco Junior en Xandee. Samen met Mama's Jasje deed hij ook een paar televisie optredens.

Rik De Bruyne maakte vooral naam als drummer van Ozark Henry, Ugly Papa's en Van De Ven & The Men. Momenteel speelt hij ook nog bij Marva, Feet Below his Knees (vroeger Toy) en Single Chimps

Samen brengen ze eigen nummers, aangevuld met enkele catchy covers. Ze leggen graag de nadruk op 'Rock' doch akoestisch gebracht met meeslepende tekst en dito boodschap.

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.