Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

NL

Een éénpersoons Grieks drama, maar dan in het Frans en met muziek. Zo omschreef een goede vriend spontaan haar nummers. Karo probeert met een zekere flou artistique de chaos te bedekken. De muziek vormt een vlucht en nodigt uit om mee te vliegen.

Op die vlucht komt Karo vele impulsen tegen waar rond de nummers zich kronkelen, zoals de vertakkingen in het leven, het wortelveld in onze maatschappij, de afbrokkelende muren in onze relaties, de opwarming van de aarde en uiteraard ook de vele impulsen die deze cirkel weer rond maken.

Karo wordt vaak bijgestaan door pianiste Ireen.

Geselecteerd Buskerpodium Dranouter 2018Karo is van kindsbeen af actief in de muzikale wereld. Ze voltooide de hogere graad hobo aan de muziekacademie van Ronse en volgde ernaast gitaar-en zangles. In januari 2018 behaalde ze haar certificaat voor SoundPainting in Parijs. Op dit moment is ze zich aan het bijscholen tot Creatief Muziektherapeut. Verder maakt ze eigen composities voor haar cabaretgroep “Les Tigresses Rouges”, is ze actief als coach bij Jeugd en Muziek Brussel en trekt ze met haar project "Chanter Karo-Oké" rond om interactief Frans chanson te brengen.

Karo behaalde met grote onderscheiding een master in de Franse en Spaanse taal- en letterkunde en vervolgens het diploma van leraar om haar passie te kunnen delen met anderen. Naast haar muzikale bezigheden werkt Karo als stagebegeleidster Frans aan de Vrije Universiteit Brussel. Op die manier blijft ze zich verder verdiepen in de verschillende aspecten van de Franse didactiek.

FR

Une tragédie grecque avec une seule protagoniste, mais en français et avec de la musique. Voilà comment un bon ami a spontanément décrit ses compositions. Karo tente de camoufler le chaos avec un certain flou artistique. La musique forme une sorte de vol et invite à le joindre.

Karo est souvent assistée par la pianiste Ireen.

Dès son enfance, Karo est active dans le monde musical. Sa maîtrise du hautbois est saluée par un diplôme à l’académie de musique de Renaix. Elle suit des cours de guitare et de chant. En janvier 2018 elle a obtenu le certificat de Soundpainting à Paris. En septembre 2017 elle a entamé les études de la thérapie créative musicale. Karo compose aussi des pièces musicales pour son groupe cabaret « Les Tigresses Rouges » et offre des ateliers pratiques au sein de “Jeugd en Muziek Brussel”.

Après un master avec mention en littérature et linguistique romanes, Karo obtient le diplôme de professeur afin de transmettre sa passion de la langue française. A côté de ses activités musicales, elle travaille aussi à l’Université de Bruxelles où elle guide les futurs professeurs de français pendant leur stage. Ainsi, elle est au courant de toutes les nouveautés didactiques.

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  info@karolienvoets.be

  0473 40 73 61