Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Je hebt singer-songwriters en je hebt DJ/producers. Ik zweef ergens tussen de 2 in.

Toen ik 6 jaar oud was kreeg ik voor mijn verjaardag een speelgoed cassette-recorder. Ik vond het als kind super om hiermee te experimenteren en allerlei zaken op te nemen. Een paar jaar later startte ik met muziekschool en leerde ik gitaar (en in beperkte mate ook blokfluit) spelen. Als tiener begon ik te experimenteren met een keyboard en leerde ik ook piano spelen.

Toen ik 16 jaar was startte ik samen met een vriend een naamloos trance-project. We koppelden een synthesizer aan een groovebox en maakten zo muziek.

2 jaar later werd ik gevraagd om in de rockgroep “Wannax” te spelen. Deze groep heeft een lange periode goed gedraaid. Het producen liet mij echter ook niet los. Ik kocht opname-materiaal en begon mijn eerste solo tracks te producen (waarvan er sommigen ronduit verschrikkelijk klonken). Ik had verschillende projecten (soms solo, soms in samenwerking met anderen) : Acidt Kandyboy, Shadowhunters, Quezon, … om er een paar te noemen.

Nadien ben ik nog in diverse groepen terechtgekomen als muzikant (C4, My Zena) en verleende ik mijn muzikale medewerking aan een toneelvereniging. Mijn liefde voor Nederlandstalige teksten maakte dat ik ook songs begon te schrijven.

Nu label ik mijn solo-muziek onder de naam Jirosj. Naast dit project speel ik ook nog piano in de coverband V-cover en engageer ik mij soms als producer of muzikant voor andere projecten.

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required