Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

!! SPEELKANSEN gezocht !! Jasmien Aernout werkt aan nieuwe nummers en heeft er al een heleboel klaar. Ze kijkt ernaar uit de nieuwe songs op verschillende locaties te mogen proberen. Stuur een mail naar info@jasmienaernout.be !!

Jasmien Aernout (°1985).

In kleine maar onverdunde liedjes beschrijft Jasmien haar licht bizarre kijk op de mensen, de dingen en de gebeurtenissen om zich heen. Die beschouwingen zijn soms even hilarisch als ruw of emotioneel. Het vertrekpunt is simpel: zichzelf.

Je vindt Jasmien in een gezellige kroeg, een huiskamer of een theater- of concertzaal. Ze houdt van dialoog met het publiek. Want ze is nieuwsgierig. Ze vertelt verhalen en weetjes. Bewust en bescheiden maar met een hoek af.

2016 was het jaar van ‘geboetseerd’, een eerste West-Vlaamse plaat die aandacht kreeg op Radio 1. Op een vroege ochtend verzorgde Jasmien de live-muziek tijdens de uitzending van Bar du Matin. Ze schopte het tot halve finalist van de Nekka-wedstrijd. Dat jaar stond ze ook in de clubtent van Labadoux en deelde ze het podium met o.a. Jonas Winterland enJan Wilde.

www.jasmienaernout.be

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.