Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Rauw, catchy en met veel power... dat is in drie kernwoorden waar Gudinöv voor staat.De groepsleden zijn ervaren muzikanten en stonden - al dan niet samen - reeds op tal van grote en kleine podia. Misschien zegt de naam YEARN'd u bijvoorbeeld nog wel iets. Met Gudinöv maakten ze een nieuwe start.Hun setlist bestaat uit eigen hedendaagse nummers met invloeden van de jaren 60 tot nu.

Hun debuut EP 'into the light' verscheen in juni 2013 en bracht hen een maand later al op het podium van het grootste Belgische stadsfestival Suikerrock. Op 9 december 2017 verscheen de lang verwachte opvolger ‘Atelophobia’ (= the fear of not being good enough). De CD omvat 10 nummers die live hun degelijkheid alvast bewezen hebben. De groep nam het album zelf op in hun repetitielokaal. Voor de mixing werkte de band samen met Marc De Maeyer van Studio E Music Productions (Linter). De mastering werd dan weer verzorgd door Pieter de Wagter van studio EQuuS (die ook al fijn werk leverde voor onder meer Editors, dEUS, School is Cool, Oscar & The Wolf…

Ook deze CD wordt lovend onthaald! Een greep uit de reacties (zo hoort u het ook eens van een ander): - Rechttoe-rechtaan rocksongs… Te nemen of te laten, dit is wat ze kunnen en waar ze goed in zijn (Luminous Dash)

- Sans fioriture et sans chichi, le groupe Tirlemontois balance en direct une musique brute de coffrage, simple et efficace qui s'appréhende sans difficulté (Music in Belgium)

- Stevig gitaarwerk, strak ritme en krachtige zang vormen de kenmerken van tien recht voor de raap songs (Keys and Chords)

- Een degelijk rockalbum (Musiczine)

- Ik vind jullie plaat zeer goed gemaakt en gespeeld… De muziek is vrij assertief, schouders recht, catchy en zelfverzekerde zang). Het klinkt "af". (Frank Vander Linden – De Mens)

- Zeer moedige poging om wat "nieuwe" rock te lanceren… (Laurens Leus – The Romans)

De naam horen we u nog vragen... een eerbetoon aan Emma Gudinöv die in 1662 tijdens de burgeropstand het verzet leidde tegen Tsaar Aleksej I die o.a. muziek en dans in héél Rusland verbood.

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.