Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Het begon als een barbecuegrap en wie weet waar het zal eindigen. Hannes Careel, Kurt De Schepper en Tim Verleyen zaten samen, werkten aan enkele zelfgeschreven songs en lieten deze een eerste maal los op het publiek tijdens een bescheiden optreden in de tuin van het gezellige café De Saga in Deinze op 21 mei 2008. Het begin van vele mooie ervaringen.

Zo mochten de Notses voor Stad Deinze een muzikale ode (cover op 'born to be wild') schrijven voor de wedstrijd “Een thuis voor een beeld” van Radio 2 en dit lied live performen op de grootste radiozender van het land. Niet mis voor hun tweede optreden me dunkt.

Speciaal voor Siska, en meer specifiek voor de actie van Het Rode Kruis en Studio Brussel, toonden de Notses dat ze hun hart op de juiste plaats hebben en verzamelden ze met een benefietoptreden “Notses For Life” 1800 euro in voor het goede doel.

Na een jaartje kwam Peter Van Doorn hen versterken op de piano. Er volgden verschillende mooie optredens. Zo speelden ze in de zomer van 2009 te Deinze het voorprogramma van Frank Boeijen in de Brielpoort.

In juni 2010 kwam hun eerste EP op de markt... In studio Greenhouse Recordings te Hansbeke namen ze op twee dagen maar liefst 6 en een halve song op. Margot Billiau zorgde voor een extra warmte toets in de liedjes met haar prachtige cello. De EP werd voorgesteld in de charmante cocktailbar Fantuzzi. Er volgden optredens in de Leiestreek (o.a. op de Breydelfeesten, de Genste Feesten en voor de derde keer op Tobbedansen te Machelen.)

In 2013 mochten de Notses een tweedemaal in de Brielpoort spelen. Deze keer mochten ze het voorprogramma verzorgen van Guido Belcanto waar ze ritmisch versterkt werden door Daan Decaluwé.

Ondertussen is er muzikaal afscheid genomen van Kurt De Schepper (bass) en Daan Decaluwé (drums). Uit schrik voor onvoldoende Droge Notses vervoegden Joren Blancquaert (bass) en Jan Populaire (cornet) de Notses.

2015 -2016... De Notses hebben in de studio van Erwin Libbrecht (ALEA-studio - http://www.alea-studio.be) songs opgenomen. Enkele van deze liedjes kunnen hier beluisterd worden, enjoy! Voor het tot stand komen van deze songs wordt er een woordje van dank gericht tot Lieven Huys, Erwin Librecht, Jan De Neve (Percussie: Wat een vrouw - Beter dan dit), familie, vriendinnen, vrienden en alle vrouwen die Hannes inspiratie geven voor het schrijven van songs.

8 Oktober 2016 stelden de Notses hun eerst volledige album voor, getiteld 'Kus me'. Zij hopen iedereen te laten genieten van hun songs, om jullie tot slot overvloedig te kussen voor, tijdens en na hun live-optredens! De cd is verkrijgbaar bij Fnac of te bestellen via hun website: www.denotses.be

Tot binnenkort!

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.