Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Kristof Souvagie dobbert al enkele jaren op een zee van slackerpop. Onderweg naar nergens viste hij op een zonnige middag in 2016 twee schipbreukelingen op die kost en inwoon verdienen door een zeebrieswaardige ritmesectie te voorzien bij zijn nummers. De sloep werd ‘Beech’ gedoopt en vaart in het kielzog van Pavement, The Brian Jonestown Massacre en Neil Young met een zonneslag. Beech blijft rusteloos op zoek naar een haven om anker uit te werpen, maar stelt zich tot dat gebeurt tevreden met het deinende water onder hun voeten, surfend op een strijkplank van kust naar kust.

Begin 2018 ziet de release van de EP 'Teabag' op het label 'Gazer Tapes'.

PERS:

Indiestyle: "Opgewekte riffjes, een brommende baslijn, dartele drumpatrijen: Beech creëert een universum waarin het fijn ronddobberen is."

daMusic: "De onderwerpen voor de bedrieglijk eenvoudige songs lagen zomaar voor het rapen in de liefde, het leven en zelfs de dood (Zijn we dat misschien al? Zeker ben je nooit, zo klinkt het in afsluiter Heaven). Beech heeft dus iets te vertellen en doet dat op een leuke, tegendraadse manier in een genre dat momenteel de wind niet in de zeilen heeft, maar ook nooit zal weggaan. Goed zo, jongens: doe je eigen ding en amuseer je."

Luminous Dash: "Openen doet de groep met hun eerste single Fifteen Years die ons meteen weet te charmeren terwijl In My Hands dan weer een bijzonder aanstekelijk meezinggehalte heeft. Overlooked verrast ons dan weer met zijn lazy sound waarbij de ietwat onverschillige vocals onbewust onder de huid kruipen. Vultures tapt dan weer uit het vaatje van rammelende gitaren en is onze persoonlijke favoriet."

Kinkystarcesoir: "Hoogst aanstekelijke slacker pop die bij iedere (her)beluistering nieuwe geheimen prijsgeeft. Charmant klinkende songs in lo-fi die de hoogdagen van de alt rock in herinnering brengen. Meestal van een bedrieglijke eenvoud. Sterke songs met een verhaal die meer dan één replay verdragen."

RockXXL: "Aanstekelijk, luchtig en recht voor de raap. Genieten, genieten en nog eens genieten."

Belgian Nuggets (interview Marieke Hutsebaut of The Spectors): "Beech supported us at Trix recently and did a great job. Despite the name of the genre, so-called 'slacker pop' (slacker=luilak), the music is not boring, it's exciting and very fresh."

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required