Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Bezieling en passie brachten Guido Kersschot, Fabian Franssens en Joke Ivens samen om Baneran gestalte te geven. Gedreven door hetzelfde vuur (“less means more”) timmerden zij een sterke set bij elkaar die het live steeds doet.

Aanvankelijk gestart met bescheiden ambities, gaven de enthousiaste reacties van het publiek hen steeds meer gelijk in hun streven naar een kwaliteitsvolle cocktail van melodie, verhaal en eigen arrangementen. De vele optredens die ze sinds het ontstaan van Baneran verzorgden, zijn hier getuige van.

Met Baneran haal je een groep in huis die met gemak een publiek boeit. Die sfeervolle muziek brengt die je niet op het platgetreden hitparadepad vindt. Herkenbaar en toch een beetje anders, dat is hun handelsmerk. Hun inspiratie halen zij o.a. uit Ierland, maar eveneens uit alle songs waarin een goed en waarachtig verhaal verstopt zit.

Wie op zoek is naar een band waar je best even voor gaat zitten en wie zich graag laat meevoeren op een golf van muzikale creativiteit, is bij Baneran aan het juiste adres! Zij maken er niet veel woorden aan vuil, want “less means more”!

info/contact : guidokersschot@gmail.com

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required