Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

“Het is niet alleen lawaai dat van de snelweg komt!”

A12 is een Nederlandstalige folk- en cabaretgroep. Met hun luchtige en humoristische liedjes steken ze de wereld in een optimistisch kleedje en dansen ze tussen alledaagse futiliteiten. In hun zoektocht naar authenticiteit zijn ze ergens op de valreep beland. Terugkijkend naar hoe alles verliep, smijten ze alles om. Met veel enthousiasme en absurditeit trekken ze een warm deken over het publiek, omdat kind zijn leuk is en subtiliteit niet goed te verbergen valt. Een korte kijk op het hedendaagse, op het schone en op wat nog zal komen

Klik hier en beluister onze eerste EP!

-----

Referenties:

AB Club, Luisterplein Gentse Feesten, Gordelfestival, NMBS Concert Poppunt, Voorprogramma De Mens,

.....

Het Nieuwsblad:

A12 is niet alleen jong, fris, goed klinkend, maar ook veelbelovend en entertainment ten top! Zanger Dries De vis (bekend uit Voor de leeuwen, Familie en Ketnet) praat de nummers vlot en met humor aan elkaar. De muzikanten, één voor één getalenteerd en bruisend van energie, zorgen voor de nodige flair op het podium.

Nekka VZW (Koen Huyghebaert & Roel Van Bambost):

Mooi podiumbeeld, goede spreiding van de muzikanten. Jullie staan zelfzeker op het podium, maar zonder arrogantie. Het is leuk dat er veel dynamiek in zit. De zanger heeft een goede, duidelijke stem. Jullie brengen leuke melodieën en zorgen voor een goede afwisseling tussen de nummers. Ook de arrangementen zijn zeer goed, er is voldoende afwisseling van de instrumenten. Veel spelplezier, frisse jonge klank & goed geluid samen als groep.

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  info@driesdevis.be

  0471/62.25.79