Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Finalist Westtalent 2017

Poppunt:

Eraserhead is een band die psychedelica, noise, garage en punk door de mangel haalt, maar naar eigen zeggen “nooit de gebruiksaanwijzigingen heeft gelezen”. Wél draagt het Kortrijkse vijftal creativiteit en originaliteit hoog in het vaandel. Bizarre songtitels (‘Trompetstront’ is een winnaar!), visuele kunst, performance en unieke locaties zijn daarbij een belangrijke aanvulling voor het muzikale. Naar aanleiding van debuut-ep ‘Wartapes’ vergeleek Enola de band met de vroege Flaming Lips. Wij doen daar graag nog The Kills en Ty Segall bij!

Reviews EP "Wartapes" (2015):

RifRaf Magazine:

"Met bands als SX en Goose heeft Kortrijk al een stevige reputatie als kweekvijver van muzikaal talent. Met Eraserhead voegt de stad aan de Leie opnieuw nieuw talent toe aan dat groeiend lijstje. Zoals het aardig getitelde 'Trompetstront' doet vermoeden is Eraserhead vooral een echt podiumbeest. 'Wartapes' is een ambitieus plaatje met heel wat groeimarge. Benieuwd wat de toekomst brengt."

https://www.facebook.com/EraserHeadbandbelgium/photos/a.319495324821622.64165.138103626294127/670544496383368/?type=1&theater

Enola Magazine:

Nummers als "Do Androids Dream of Electric Sheep?", voortgedreven door een stevige gitaarpartij, of "Old Rug Machine" doen veel meer denken aan de vroege Flaming Lips, toen die nog concertzalen in brand staken in plaats van zich met confetti te amuseren. Vanaf de eerste ruizige noten is immers duidelijk dat u hier met geestverruimend spul te doen hebt, maar de groep verdrinkt zich nooit in bakken delay en daardoor gaat onder de ruis nooit de concrete song verloren."

http://enola.be/muziek/nieuws/25227:enola-vibe--eraserhead

DaMusic:

http://damusic.be/dossier/528-vibe-september-2016-eraserhead.html

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  eraserheadbandbelgium@gmail.com

  0494702909

  Paanderstraat 23