Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

185 responders

0 days to go

Closed

Eén van de grootste stadsfestivals van België. Topacts op de Grote Markt. Party op de Veemarkt (DJ-stage), chill-out aan het Acoustic Stage

Description

De Acoustic Stage van Suikerrock in Tienen - een klein gezellig podium in het gratis gedeelte, midden in de Foodtruck corner - wordt tijdens de drie festivaldagen exclusief ter beschikking gesteld van muzikaal talent. Er zijn 14 plaatsen te verdelen over drie festivaldagen waaronder 3 op vrijdag 27 juli, 5 op zaterdag 28 juli en 6 op zondag 29 juli.

Wil je solo of met je groep schitteren op de gezellige Acoustic Stage van Suikerrock? Wie weet word jij een van de gelukkigen die het publiek van Suikerrock mogen verbazen met hun (zang)talent!

Voorwaarden?

Zowel singer-songwriters als bands kunnen zich inschrijven. Voorwaarde is dat je een sfeervol, gezellig, akoestisch optreden van drie kwartier kan brengen, voor een deels zittend publiek. Enkel akoestische en elektrisch-akoestische instrumenten zijn toegestaan.

Alles moet versterkt kunnen worden met maximum 4 microfoons en 4 DI’s. Er is geen monitor mixing aanwezig. Soundchecken voor het optreden is niet mogelijk. Er is een half uur voorzien voor change over, dus je houdt het aantal instrumenten best beperkt. Percussie is toegestaan, maar geen full size drumset. Het podium is 4 op 6 meter.

Indien je deelneemt, moet je uiteraard vrij zijn op 27, 28 en/of 29 juli.


Information
Target: Band, Solo
Region: National
Genre(s): Blues, Jazz, Pop, Reggae, Rock, Urban, World
Compensation: Fixed
Alle bands worden voorgesteld op de Suikerrock website, social media en in een nationaal persbericht. Je krijgt een vergoeding van € 50 en 2 guesttickets voor het hoofdpodium.
Requirements:
  • 2 song(s)
  • Bio
  • Line-up: name, function, date of birth, location
  • Email address
  • Phone
  • Photo
  • Op welke dag(en) kan/wil je optreden?
Responders 185
Responders are only visible to responders.