Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

45 responders

0 days to go

Closed

Als oudste en grootste kunstenhuis van België wil het Paleis voor Schone Kunsten model staan voor het Europese cultuurhuis van de 21ste eeuw.

Description

BOZAR organiseert een hiphopzomer. Met YO. Brussels Hip-Hop Generations blikken we terug op 35 jaar Brusselse hiphopgeschiedenis. Maar het project is zoveel meer. Zo wil BOZAR deze zomer ook een breed platform zijn voor de huidige en toekomstige scene.

In het kader hiervan biedt BOZAR residenties aan voor beatmakers. In een tijdelijke studio in het Paleis voor Schone Kunsten werken de beatmakers aan hun eigen project. Onze artists in residence zijn o.a. Sika, Smimooz, OneShot en ShunGu.

Voor augustus en september zijn er nog plaatsen. Ben jij een jonge beatmaker met een eigen sound? Wil jij aan de slag in het prestigieuze Paleis voor Schone Kunsten? Kan jij een week in een professionele studio gebruiken?

De residenties duren een week en vinden plaats in augustus en september 2017. Elke residentie loopt van dinsdag tot en met donderdag van 10 tot 18 u.

De selectie wordt gemaakt door de jury: Ufuk, David en Pieter van Champion Sound, en Bart van Onda Sonora.


Information
Target: DJ, Producer, Solo
Region: National
Genre(s): Electronic, Urban
Compensation: No
BOZAR biedt een volledig uitgeruste studio aan, met mogelijkheid tot interactie met de bezoekers van de tentoonstelling en de verschillende battles, performances en andere hiphopactiviteiten. Bovendien zorgen we voor visibility via BOZAR digital platform en social media, en worden je beats gefeatured op het BOZAR OPEN AIR event.
Requirements:
  • 1 song(s)
  • Bio
  • Line-up: name, function, date of birth, gender, location
  • Email address
  • Phone
  • Photo
  • Een korte beschrijving van je project
Responders 45
Responders are only visible to responders.