Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

11 responders

0 days to go

Closed

Het sociaal bureau voor kunstenaars (SBK) van t-interim. Wij brengen je loonadministratie in orde en geven advies over werken in de artistiek/culturele sector.

Description

Ben je een muzikant of ensemble bezig met klassieke muziek maar loop je ietwat verloren in je scene? Zit je met vragen, wil je feedback op je plannen en je muziek, een gesprek met een meute experts …?

Poppitch 2016 to the rescue!

Poppitch = een erg waardevolle date night met enkele drukbezette muziekprofessionals. Krijg persoonlijke tips van gevestigde waarden uit je scene: een professionele programmator (Jeroen Vanacker) geeft diepgaand feedback op je werk. Cellist/componist Benjamin Glorieux vertelt over hoe hij omging met muzikale uitdagingen. Daarnaast geven de consulenten van t-heater en de popadviseurs van Poppunt zakelijk en financieel advies.

Hou donderdagavond 20 oktober dus alvast vrij!

Mooie plus: maak je indruk op de programmator, dan krijg je misschien een (betaald, uiteraard) optreden in het Concertgebouw van Brugge! Je contract wordt beheerd en betaald door t-heater, Sociaal Bureau voor Kunstenaars. Zo ben je zeker van een correct contract dat aan alle legale vereisten voldoet!

SELECTIEPROCEDURE

1. Schrijf je in voor deze Poppitch sessie en stuur je beste nummer in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Jeroen Vanacker en Benjamin Glorieux 3 artiesten / ensembles die voor de Poppitch op donderdag 20 oktober worden uitgenodigd.

3. Overtuig je op de Poppitch? Dan krijg jij een (betaald) optreden in het Concertgebouw van Brugge! (Datum in te plannen in samenspraak met de programmator.)

Jeroen Vanacker

Jeroen Vanacker, gepassioneerd cultuur- en muziekkenner, werkt sinds 2003 voor Concertgebouw Brugge, aanvankelijk als persmedewerker en programmator en sinds 2008 als artistiek directeur. Hij maakt van een thematisch geïnspireerd programma zijn stokpaardje en kiest voor een mix van jong talent en (inter)nationale topartiesten.

Benjamin Glorieux

Benjamin Glorieux werd geboren in een muzikale familie. Benjamin is een ijzersterk cellist, maar dirigeert en componeert ook. Momenteel is hij artistiek directeur van Aton’&Armide, een collectief voor 20e-eeuwse en hedendaagse kamermuziek.


Information
Target: Band, Solo
Region: National
Genre(s): Classical
Compensation: Fixed
Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van € 106,76 voor elke muzikant, uitbetaald door t-heater.
Requirements:
  • 1 song(s)
  • Bio
  • Line-up: name, function
  • Email address
  • Phone
  • Photo
  • Leg kort uit wat je tijdens deze sessie graag zou bespreken
Responders 11
Responders are only visible to responders.