Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

260 responders

0 days to go

Closed

Trefpunt is vooral bekend om haar rol tijdens de Gentse Feesten met Trefpunt Festival. Daarnaast bieden we ook concerten, (eigen) producties en samenwerkingen.

Description

Deze zomer organiseren Trefpunt vzw en AVS voor de tiende keer Jonge Wolven, een muziekwedstrijd voor jong talent tijdens de Gentse Feesten. Wie treedt in de voetsporen van Captain Oats en Band Of Eli (2013), ONS en Al Di Miseria (2012), Roselien Tobbackx en Scrappy Tapes (2011), Bear Run en Renée (2010), En Terecht! en The Imaginary Friends (2009), …

Uit de inzendingen worden 18 artiesten geselecteerd. Zij mogen optreden in de Spiegeltent in het Baudelohof tijdens de Gentse Feesten. Elke avond van 18 tot en met 26 juli krijgen 2 deelnemers een half uur de tijd om het publiek in vervoering te brengen, telkens om 21 en 22 uur. De winnaars worden op 27 juli bekend gemaakt en mogen een bisconcert spelen.

Naast een mooi prijzenpakket krijgen de winnaars ook de unieke kans om een concert te spelen op het groot podium van Sint-Jacobs tijdens de volgende editie van de Gentse Feesten!


Information
Target: Band, Solo
Region: National
Genre(s): Blues, Classical, Electronic, Jazz, Metal, Pop, Reggae, Rock, Urban, World
Compensation: No
Requirements:
  • 3 song(s)
  • Bio
  • Line-up: name, function, date of birth, location
  • Email address
  • Phone
  • Photo
Responders 260
Responders are only visible to responders.