Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Opgericht in 2014 speelde deze band initieel een combinatie van hardcore en punk. Na verschillende shows in West - Vlaanderen leek het voor deze mannen echter tijd om iets nieuws te proberen. Na een line-up wissel en een gig-pauze van een jaar sprongen zij in 2016 opnieuw op de planken.
De nieuwe set die zij spelen is moeilijk te omschrijven als genre. Het bevat elementen van hardcore, sludge, post, metal, stoner, en doom. Dit alles wordt daarnaast nog eens afgewerkt met 3 vocalen.

Dumpmagazine wist er toen het volgende over te zeggen:

"Je kan deze lieden best omschrijven als Kyuss in een sludgy jasje met de nodige werklust en een portie lef voor onze neus neergepoot. Als koppige steenezels die hun eigen zin doen regen ze hun ruige riffs ragfijn aan elkaar. Gitzwarte stillevens schilderen met de rauwe elektrische gitaar in de hand, het is weinig gitaristen gegeven. De afwisselende vocals van frontmannen Tom Vandaele en Benjamin Himpens zorgden zelfs voor enige Mastodon-magie."

Na het opnemen van 2 singles, leek het tijd voor het serieuzere werk. In 2018 ziet hun eerste EP "Dystopian state" het levenslicht.

Photos
Videos
Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  stonemule420@hotmail.com

  0498677854