Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Deze ervaren coverband uit het Gentse heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen!! De party train zet zich in gang en gaat non-stop naar de eindbestemming: Partyville.

Ze brengen met hun playlist een mix van de beste pop, rock, disco en dance hits van de afgelopen decennia. Met hun energieke show zal Still Crazy elke dansvloer in vuur en vlam zetten.

Dus wil je van je event een stevig feestje maken?
Vraag Still Crazy en get the party started!!

Some happy customers

Gapersfeesten Anzegem: "Still Crazy wist als geen ander het Anzegemse publiek aan te spreken! Het is een 7-koppige partyband die barstensvol energie zit en het beste van zichzelf geeft! Pop, rock, dance-mixes en mashups van oldies en hedendaagse hits knalden door de boxen. Onze tent stond dan ook op zijn kop door de vele dansbare nummers die ze speelden. Het feestje werd vakkundig op temperatuur (én over het kookpunt) gebracht...
Absoluut een aanrader als party coverband!"

Aaron Colpaert - praeses Moeder Egmont, Zottegem: "Still Crazy is zeker een aanrader als je een schitterende avond wilt beleven. Niet alleen was het een zeer aangename samenwerking, ook hun fantastische repertoire kreeg op ons galabal iedereen vlot op de dansvloer... De mengeling hedendaagse hits en de beste 'schijfkes' waren genoeg om iedereen de benen van onder het lijf te laten dansen! Ook aan showbiz gehalte geen gemis, deze band weet goed van aanpakken!!"

After Blok Rock, Aalst: "Still Crazy was de perfecte afsluiter van ons scoutsfestivalletje. Deze zes-koppige coverband kreeg iedereen aan het dansen: van jong tot oud, van vooraan aan het podium tot helemaal achteraan aan de bar. Ambiance verzekerd!"

Gunnar Claeys – Voorzitter Feestcomité Landegem Vooruit: "Man…man…man… Wat was da jong ? Subliem optreden van Still Crazy achter de rug in Landegem. Het was een vet feestje voor jong en oud. Van zodra de eerste noten over het publiek rolden, zat de sfeer er in. Een perfecte mix van dance, pop en rock die bij iedereen een belletje doet rinkelen… Nogmaals bedankt voor de leuke avond. Een aanrader voor iedereen en prijs-kwaliteit zijn ze top en professioneel !"

Franky Vantyghem - Bekegem Speelt met Vuur: "Werken met coverband Still Crazy was een zaligheid. Alles verliep gesmeerd en ook onze vrees of ze ons publiek in het verre en koude Bekegem eind oktober wel zouden kunnen opwarmen, bleek totaal overbodig. Met zo’n setlist en présence aten de mensen van begin tot eind uit hun hand. Een ware aanrader!"

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  info@stillcrazy.be

  0479/325.326

  Still Crazy werkt ook voor Plus Producties - https://www.plusproducties.be/