Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Wat startte als een vijfkoppige gelegenheidsband onder collega's is intussen een zes-koppige bezetting met een gevarieerde playlist (met pop, disco, rock 'n' roll, classic rock songs, etc.) die garant staat voor een stevige ambiance! Het repertoire bestaat uit een mix van zowel Nederlandstalige als Engelstalige pop/rock van de seventies tot het heden.

Er komen tal van internationale kleppers aan bod zoals bv. AC/DC, Avicii, Daft Punk, Elvis, Green Day, Kings of Leon, Moby, Queen, Steppenwolf, ...

Maar onder het motto ‘We love Belgium!’ houden we ook plaats voor menig artiest van hier (bv. De Mens, De Kreuners, Gorki, Absynthe Minded, Admiral Freebee, Noordkaap).

Some happy customers

After Blok Rock, Aalst: "Still Crazy was de perfecte afsluiter van ons scoutsfestivalletje. Deze zes-koppige coverband kreeg iedereen aan het dansen: van jong tot oud, van vooraan aan het podium tot helemaal achteraan aan de bar. Ambiance verzekerd!"

Peter Puelinckx, Voorzitter VC Nazareth-Eke: "Zaterdag hebben we het genoegen gehad om de ‘Still Crazy Coverband’ op onze jaarlijkse BBQ te mogen ontvangen. Vanaf het eerste liedje zat de sfeer erin. Twee uur lang hebben de bandleden het beste van zichzelf gegeven. Op de covers van jaren 80-90 werd er gretig gedanst. De jeugd van de ouders kwam terug naar boven terwijl de jeugdige spelers naar hun ouders zaten te kijken.

Voor organisaties die eraan twijfelen, niet doen, deze mannen zijn echt goed!!"

Karlien: "Op onze jaarlijkse Esperantofeesten speelde Still Crazy. Een spetterend optreden waarbij het jonge en ook het oudere publiek volledig uit de bol ging. Met een zeer diverse playlist, een onuitputtelijk enthousiasme en fantastische muziek werd dit een avond om nooit meer te vergeten. Het was echt super! Bedankt!!"

Ludovic en Valerie: "Wij waren erg blij om Still Crazy “op de affiche” van ons feestje te hebben staan. Het was spannend afwachten naar hun performance, en naar de reacties van het publiek … Van bij het eerste nummer zat de sfeer er direct in! Er werd volop gedanst en meegezongen. We hebben er allemaal enorm van genoten."

Hendrik: "Jullie waren fantastisch... de max, thanks! Op mijn 40ste terug van dadde... of misschien zelfs vroeger."

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  info@stillcrazy.be

  0479/325.326