Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Deze ervaren coverband uit het Gentse heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen!! De party train zet zich in gang en gaat non-stop naar de eindbestemming: Partyville.

Ze brengen met hun playlist een mix van de beste pop, rock, disco en dance hits van de afgelopen decennia. Met hun energieke show zal Still Crazy elke dansvloer in vuur en vlam zetten.

Dus wil je van je event een stevig feestje maken?
Vraag Still Crazy en get the party started!!

Some happy customers

After Blok Rock, Aalst: "Still Crazy was de perfecte afsluiter van ons scoutsfestivalletje. Deze zes-koppige coverband kreeg iedereen aan het dansen: van jong tot oud, van vooraan aan het podium tot helemaal achteraan aan de bar. Ambiance verzekerd!"

Gunnar Claeys – Voorzitter Feestcomité Landegem Vooruit: "Man…man…man… Wat was da jong ? Subliem optreden van Still Crazy achter de rug in Landegem. Het was een vet feestje voor jong en oud. Van zodra de eerste noten over het publiek rolden, zat de sfeer er in. Een perfecte mix van dance, pop en rock die bij iedereen een belletje doet rinkelen… Nogmaals bedankt voor de leuke avond. Een aanrader voor iedereen en prijs-kwaliteit zijn ze top en professioneel !"

Karlien: "Op onze jaarlijkse Esperantofeesten speelde Still Crazy. Een spetterend optreden waarbij het jonge en ook het oudere publiek volledig uit de bol ging. Met een zeer diverse playlist, een onuitputtelijk enthousiasme en fantastische muziek werd dit een avond om nooit meer te vergeten. Het was echt super! Bedankt!!"

Ludovic en Valerie: "Wij waren erg blij om Still Crazy “op de affiche” van ons feestje te hebben staan. Het was spannend afwachten naar hun performance, en naar de reacties van het publiek … Van bij het eerste nummer zat de sfeer er direct in! Er werd volop gedanst en meegezongen. We hebben er allemaal enorm van genoten."

Hendrik: "Jullie waren fantastisch... de max, thanks! Op mijn 40ste terug van dadde... of misschien zelfs vroeger."

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  info@stillcrazy.be

  0479/325.326

  John Goeman Theaterbureau: http://www.johngoeman.be/