Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

RAUWE ROCK
Een kwartet rauwe rockers die eruit zien als ideale schoonzonen, maar klinken als mannen met goesting om het kot af te breken. Dit viertal bronstige beren* viert het leven met vers rockende gitaren en harige bastonen. Smaken de weldoordachte** rechttoe rechtaan songs de ene seconde naar een koffielepel Limburgs honingzoet. Zo slaat de sfeer in één oogwenk weer om naar een explosief peper-in-de-reet-scenario***

How about it then?
Opgericht in 2015 als een groepje muzikale vrienden, hebben ze twee jaar later drie mooie selecties in the pocket. Na Humo's Rock Rally, De Nieuwe Lichting en Limbomania zijn de self-proclaimed bronstige beren in 2018 alweer geselecteerd voor Humo's Rock Rally.

Thanks for having us...
2018:
Humo's Rock Rally
2017:
Muilpeer Festival; Cafee Cabron; Voorronde Limbomania at JH XL; JH De Mans; Café 't Linne; Café Feron (NL); Warmste Pop-up Café for Life
2016: Preselectie Humo's Rock Rally; Preselectie Nieuwe Lichting; Bunkerrock
-----

* Handleiding: Dit is beeldspraak, niet te letterlijk nemen.

** De daad van het weldoordenken kan in dit geval ook aan de toog plaatsvinden. Klinkt het toch niet weldoordacht, dan lag het aan de toog.

*** Ook niet met echte peper in een echte reet. Misschien ooit als we daar genoeg geld voor krijgen. Bovendien hebben er tot op heden op geen enkel moment dierentesten met roodhete pepers in het reet van een bronstige beer plaatsgevonden. Toch niet door ons.

Contact: rivalsofmadtown@gmail.com
Info & bookings:
bramdevrindt@gmail.com

Photos
Videos
Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  rivalsofmadtown@gmail.com

  +32477925408