Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Het Old Earth Jazz Combo brengt u een mix van traditionele en hedendaagse jazz standards met een hoog entertainment gehalte. Ze peppen uw feestjes en events op met een originele mix van bossa, swing en bebob.

Jazz Old Earth is ontstaan in 2013 toen boppers Koen, Bart en Dimitri besloten om samen een stijlvol jazzcombo op te zetten dat zich zou toeleggen op de interpretatie van herkenbare maar uitdagende jazz standards. Uitvalsbasis van de band is Oudenaarde, vandaar de naam van het combo. Later werden ook de punkcrooner Anton en pneumatisch acrobaat Wim aangetrokken en kreeg de band het extra entertainmentgehalte.

Het Old Earth Jazz Combo brengt verrassende en toegankelijke jazz in de sfeer van de jaren 50 en 60. De combinatie van passievolle vocals, zwoele dwarsfluit, sprankelende piano, scheurende sax, stuwende bass en een drum regelrecht uit de jungle beroert de emoties van het publiek. Opwindend ritmische uitbarstingen worden afgewisseld met ontroerende passages.

Het publiek maakt tijdens een avondvullend programma een reis door het nieuwe continent, van “the Green Mill” via “the Sands” naar het exotische “Epanema”.

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required