Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Kirri’s Travelin’ Kitchen Jam, °2013, een band met Diestse roots bestaande uit 4 mannen die hun muzikale sporen al lang verdiend hebben: Kirri Valvekens (vocals, gitaar) Marc Steenbergen (piano, orgel en backing vocals) Erik Hermans (bas en backing vocals) en Johan Asselberghs (drum).
Na heel wat jaren muziekervaring en verschillende bands was het weer tijd om eigen nummers te brengen, Singer Songwriter Kirri Valvekens schrijft de nummers welke daarna in hun definitieve vorm gegoten worden samen met de andere bandleden.
Als luisteraar wordt je moeiteloos meegenomen in een muzikale trip doorheen verschillende muzieklandschappen want de muziek van deze 4 straffe kerels valt moeilijk onder één noemer te plaatsen.Aanstekelijke Roots/Rock songs met een herkenbare feel die nog lang blijven nazinderen.Verrassend door de mix van Jazzy en Funky invloeden gepeperd met een vleugje Country en zelfs een streepje Reggae is hun niet vreemd.
Op het podium weten ze indruk te maken met hun ondertussen stevig uit de kluiten gewassen repertoire en een ijzersterke live act gekruid met een flinke dosis “good vibes”, een feestje om niet snel te vergeten.
Ondertussen timmert het 4-tal stevig aan de weg en doken ze de studio in om hun eerste EP op te nemen: 1/ONEhet schijfje telt 6 gloednieuwe songs van eigen hand produced by Dirk Lekenne in Studio Fandango.

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  travelinkitchenjam@gmail.com

  +00 32 499 42 65 93