Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Van revelatie van Brussel en omstreken is dit collectief van entertainers inmiddels uitgegroeid tot één van de vaste waarden op festivalpodia en in muziekminnende cafés.


Ongeachte de plek waar ze worden ontboden, steeds weer leidt een optreden van deze doorwinterde entertainers tot hetzelfde resultaat: dans en ambiance!

De Jamez playlist is hét recept voor een geslaagde avond: een stevige mix van hedendaagse Blues-Rock-Tex-Mex-Country, bestaande uit eigen nummers en covers, gekruid met groovy tunes, het geheel opgeklopt door een gespierde ritmesectie.

Geen voorgerecht en geen dessert, het menu dat Jamez voorschotelt bestaat uit een rijkelijk gevuld en evenwichtig muzikaal buffet, waarin iedereen zijn gading zal kunnen vinden.
Geen avond is ooit dezelfde, want met een voorraadkast boordevol lekkers en de inspiratie van de dag is er slechts één constante in de bereiding: een optreden om van te snoepen!

Op aanvraag

De (Demo-cd's) appetizer « History » en « Move & Groove » werden klaargemaakt in de keuken van Magnet Records, onder supervisie van de chefs J-P Van Ham et Gerry Fiévé

Photos
Videos
Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required