Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

JACLE BOW is een Brusselse band die klinkt als de wedergeboorte van The Faces, met de groove van Keith en de cool van Reed.

Hoera, Rock 'n Roll is terug in 't land!!


Studio Brussel koos JACLE BOW als één van de 8 finalisten van de Nieuwe Lichting 2015. In april 2015 tourden de heren van JACLE BOW langs de West Coast van de USA. De uitdaging: 20 shows op 22 dagen, van San Diego tot Seattle. Ze overtuigden topzalen als Great American Music Hall in San Francisco & Star Theater in Portland om hen te boeken en onderweg namen ze ook een song op samen met de bassist van The Eels, Allen Hunter.


In het najaar van 2015 tekenden ze een wereldwijde platendeal met Warner Music en werden ze Artist In Residence bij de Ancienne Belgique voor het seizoen 2015-2016.

Hun eerste single Suit Yourself haalde de playlist van Studio Brussel, Radio 1, Classic 21, BEL-RTL, Q-Music, Nostalgie, FM Brussel, La Premiere tot zelfs 3FM bij de Noorderburen. In december stond Suit Yourself ook 4 weken in De Afrekening van Studio Brussel.

Ondertussen passeerde Jacle Bow ook bij de Nederlandse talkshow De Wereld Draait Door en op 3FM.

De documentaire van de USA tour, 'Play For That Money, Boys!, gaat in mei 2016 in première in de AB en wordt ook uitgezonden op Acht tv.

management: wilfried.brits@gmail.com

bookings: werner@busker.be

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  jaclebowmusic@gmail.com

  +32497505234