Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

JACLE BOW is een Brusselse band die klinkt als de wedergeboorte van The Faces, met de groove van Keith en de cool van Reed.

Hoera, Rock 'n Roll is terug in 't land!!

Studio Brussel verkoos JACLE BOW als één van de 8 finalisten van de Nieuwe Lichting 2015. Uit meer dan 700 inschrijvingen trokken ze de aandacht met hun eigenzinnige rock ’n roll en kregen ze de beste commentaren en score van de StuBru-luisteraars.

In april 2015 tourden de heren van JACLE BOW langs de Westcoast van de USA. De uitdaging: 20 shows op 21 dagen, van San Diego tot Seattle, zonder enige inmenging van bookers of promotors. Productiehuis Jax maakte van deze ‘Do it Yourself’ trip een documentaire, die verschijnt in september 2015. Hou www.play-for-that-money-boys.com in de gaten voor meer updates.

Bij hun terugkeer van de USA, werden ze dezelfde avond uitgenodigd bij Studio Brussel om hun eerste single ‘Miss Molly” voor te stellen in het programma Select.

Ondertussen wordt er tussen de optredens door met producer Mario Goossens (Triggerfinger/Black Box Revelation) verder gewerkt aan de eerste LP, die gedeeltelijk in Londen en Amsterdam wordt opgenomen.

facebook.com/jaclebow

play-for-that-money-boys.com

management & bookings: wilfried.brits@gmail.com

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  jaclebowmusic@gmail.com

  +32485698446

  Schillekensberg 14A Bekkevoort