Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Jack in the Box werd geboren in Gent. Gewapend met een ukelele schrijft Antje songs rond de grote en de kleine dingen des levens. Samen met Steven Sarrazyn begon ze, ondertussen al twee jaar geleden, aan de nummers te sleutelen. Onder het adagium ‘Ga heen en vermenigvuldig u’ is Jack in the Box steeds groter geworden met Teun De Voeght op gitaar, Thomas Janssens op de bas en Ward Christens achter de drums.

Samen met de band is ook de muziek verder gegroeid. Jack in the Box wisselt maar al te graag de kleine intimistische liedjes af met grote, snedige arrangementen.

Lente 2017 zetten ze goed in. Hun nieuwe single 'Show Off' valt in de smaak bij het publiek:

Kinkystar - ONgehoord! over Jack in the Box - Show Off

JACK-IN THE BOX: SHOW OFF (single)


Een nieuwe lente, een nieuw geluid zo moeten ze bij ‘Jack – In The Box’ geredeneerd hebben. 21 maart bleek in alle geval de uitgelezen datum om de nieuwe single ‘Show Off’ de wereld in te sturen. Even lentefris als de releasedatum.

‘Show Off’, het eerste nummer dat aan de oppervlakte komt na de debuut EP van vorig jaar, huppelt aanstekelijk vrolijk in amper twee en een halve minuut voorbij. Voldoende om te bewijzen dat de band rond Antje Cochuyt nog lang niet uitgezongen is. Gelukkig maar.

‘Show Off’ – vergezeld van alweer een leuke video – is meer dan een verdienstelijke poging in de richting van de perfecte popsong. Catchy, ongedwongen, pretentieloos. Een mooie aanloop naar het nieuwe materiaal dat er spoedig mag aankomen. Stubru, open your heart (and your playlist)! En snel een beetje…

Kinkystar - ONgehoord (87)

Jack in the Box zijn: Antje Cochuyt (ukelele, toys, zang), Steven Sarrazyn (ukelele, keys, mondharmonica), Teun De Voeght (gitaar), Thomas Janssens (bass) en Ward Christens (drums)

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required