Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Houston’s problem is Dries De Vleminck (zang), Dieter Guldemont (zang & gitaar), Timmy Segers (gitaar), Rudger De Zwaef (bas) & Steven De Rocker (Drums).

----------BIO----------

Deze 5-koppige bezetting vindt zijn roots in Denderleeuw. Gekenmerkt door hun sterke samenzang, catchy melodiën en pompende drums brengt Houston’s Problem zeer toegankelijke alternatieve rock. De muzikale invloeden variëren van Tool tot Queens Of The Stone Age, maar evengoed van Royal Blood tot Truckfighters en Red Fang.

- Winnaar Zennetoer 2016-2017

- Winnaar Minirock Rockrally 2016

- Winnaar Stockwood Rockrally 2013

Zennetoer over Houston' Problem:

Houston’s Problem overtuigend winnaar van Zennetoer 2016-2017


"Een schot in de roos was het, de stoner-rock performance van Houston’s Problem op het grote podium van CC ’t Vondel. Ze kaapten dan ook de hoofdprijs weg. De show was af, de stembanden ultragesmeerd. Laat dat dan ook meteen de hoofdreden zijn waarom de jury deze ‘anciens’ uit de grote talentenpot koos."

" Als laatsten van de avond bestijgen de mannen van Houston’s Problem het podium. De eigen sound en stijl van deze band zijn van goudwaarde. Maar wat vooral opvalt is de naturel waarmee deze vijf olijke vrienden op het podium staan. Met hun toegankelijke alternatieve rock wonnen ze die avond vele harten. De laatsten zullen de eersten zijn."


RockXXL over de eerste plaat van Houston’s problem, “The Mercury project”

"Voor de fans van rockgerichte stonerrock is er hier de eerste plaat van de heren van Houston's Problem 'The Mercury Project'. The Mercury Project is een EP geworden die 8 nummers telt. Meteen na het openingsnummer 'New Home' wisten we al ongeveer hoe het plaatje in elkaar zou zitten. Stevige rock met catchy vocals en een commercieel kantje. En inderdaad, dit werd nog maar eens bevestigd met het geweldige 'Not Your Kind' en 'Times'. Ook de nodige gitaarsolo's komen hier aan te pas en ook simpele maar aanstekelijke structuren maken Houston's Problem tot een band die zeker niet van de minste is. Ze doen ons af en toe wel eens denken aan 'Queens Of The Stone Age' maar dan op hun eigen Vlaamse manier. Voor de fans van stevige dessertrock... The Mercury Project van Houston's Problem."


Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required