Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

Sedert de ­finale in de Dranouterrally van 2007 brengen ze eigen vrolijke feestnummers, tere melodietjes, poppy folk die schurkt naar de vier windhoeken en het vuur in je heupen wekt.
Folgazán staat garant voor een sterk gevarieerd programma vol aanstekelijke, hoofdzakelijk eigen virtuoze muziek die geen moment verveelt, waaraan zowel de popliefhebber als het folkminnend publiek, jong of oud(er) zich kan verwarmen.
In de Nederlandstalige totaalprogramma's "Terug Naar Niemandsland" en "De Verwoeste Gewesten" grijpen Folgazán en Yves Bondue de toeschouwer naar de keel. Drama, verdriet, haat, angst, woede maar ook spanning, humor en vreugde zijn de ingrediënten van deze emotionele, sterk gevarieerde voorstellingen.
Na het succesverhaal van de Nederlandstalige programma's en de full-cd besluit Folgazán om op hetzelfde elan verder te gaan. In het nieuwe programma "Zee Zonder Zout" verkent Folgazán de grenzen van het emotionele spanningsveld in menselijke relaties: drift, lust en hunker betoverd in pure liefde, perfectie, verafgoding, hoop, overspel, jaloezie, ... gevoelens die leiden tot positieve vibes of tot geheime en minder fraaie fantasieën, dit alles creatief verpakt in stevige popfolk of intieme melodietjes.

Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required