Update browser

Update your browser

You are using an old browser in a modern environment. To use vi.be in full force, please update.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Editing your profile works much better with a HTML5 browser. Get one here .
Details
Bio

A12 is een Belgische popgroep die in 2015 werd opgericht door Londerzelenaren Dries De Vis (zang, gitaar), Hendrik Sooghen (sax, piano) en Guus Herremans (accordeon). Met hun Nederlandstalige nummers brengen ze kleinkunst en pop tot één geheel. In 2018 kwam hun eerste EP uit en toen werden ook Nick Leyers (gitaar), Ralph Hermans (bas) en Gielis Cautaers (drums) toegevoegd aan de band. Hun muziek klinkt zonnig, doortastend en kenmerkend want kind zijn is leuk en subtiliteit valt niet goed te verbergen.

Klik hier en beluister onze 1ste EP!

En neem een kijkje op onze website!

-----

Het Nieuwsblad:

A12 is niet alleen jong, fris, goed klinkend, maar ook veelbelovend en entertainment ten top! Zanger Dries De vis (bekend uit Voor de leeuwen, Familie en Ketnet) praat de nummers vlot en met humor aan elkaar. De muzikanten, één voor één getalenteerd en bruisend van energie, zorgen voor de nodige flair op het podium.

Nekka VZW (Koen Huyghebaert & Roel Van Bambost):

Mooi podiumbeeld, goede spreiding van de muzikanten. Jullie staan zelfzeker op het podium, maar zonder arrogantie. Het is leuk dat er veel dynamiek in zit. De zanger heeft een goede, duidelijke stem. Jullie brengen leuke melodieën en zorgen voor een goede afwisseling tussen de nummers. Ook de arrangementen zijn zeer goed, er is voldoende afwisseling van de instrumenten. Veel spelplezier, frisse jonge klank & goed geluid samen als groep.


Photos
Videos

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Created calls
  Contact
  Your message is sent.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  dries.devis@telenet.be

  0471/62.25.79